Over MVH

De mediators in de regio Haaglanden zijn verenigd in de Mediatorsvereniging Haaglanden, de MVH. De vereniging bestaat sinds 1996 en is een platform waar leden vakinformatie, kennis en ervaring uitwisselen. Er worden jaarlijks ten minste vier bijeenkomsten, lezingen of interactieve workshops georganiseerd. Daarnaast kunnen de leden deelnemen aan trainingen waarin specifieke thema’s centraal staan en waar nationale en internationale sprekers te gast zijn.

Onze leden

De ongeveer 90 aangesloten professionele en actieve leden van de MVH zijn vrijwel allemaal geregistreerd bij de MfN (Mediators Federatie Nederland), vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) of ADR (Alternative Dispute Resolution).

Zij zijn stuk voor stuk bevlogen professionals, die hun sporen in het bemiddelen tussen ruziënde partijen ruimschoots verdiend hebben.

Als lid helpt het lidmaatschap van de MVH je om je kennis op peil te houden, door in de Vereniging cursussen en workshops te volgen, en door in intervisiegroepen met elkaar dilemma’s en lastige zaken (geanonimiseerd) te bespreken.

Als klant of betrokkene in de regio Haaglanden is het mogelijk – door de geografische locatie van onze leden in en rond Den Haag – een uitstekende mediator in de buurt te kiezen, waardoor u niet alleen een goede professional treft, maar er ook over en weer weinig reistijd is.

Doelstelling van de MVH

De Mediatorsvereniging Haaglanden is een veelzijdige vereniging met diverse doelstellingen:
• Bekendheid geven aan mediation en het verstrekken van informatie over mediation aan geïnteresseerden in Den Haag e.o.;
• Het bieden van een professioneel platform voor leden om te komen tot overleg, uitwisseling, informatie, educatie en intervisie;
• Het bevorderen en up to date houden van de kennis, vaardigheden en ervaringen van de leden voor een redelijke prijs;

Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om via de vereniging algemene informatie te krijgen over mediation en kunnen een overzicht van aangesloten mediators uit de regio Haaglanden inzien.

Contributie

De contributie van de vereniging bedraagt € 100,00 per jaar en staat open voor MfN register mediators, vFAS advocaten en mediators, ADR-registermediators en (register)mediators in opleiding.

Voordat je aansluit, kun je vrijblijvend een avondbijeenkomst bijwonen. Neem daartoe contact op met de secretaris via info@mediatorsvereniginghaaglanden.nl.

Opzegging van het lidmaatschap dient, conform de verenigingsstatuten, vóór 1 december vóór het daaropvolgende jaar per mail te worden doorgegeven aan de secretaris, via info@mediatorsvereniginghaaglanden.nl.

Het Bestuur

Het bestuur van de Mediatorsvereniging Haaglanden bestaat uit:

Saskia Veldhuis, secretaris/evenementen

info@mediatorsvereniginghaaglanden.nl
Tel. 06 41 17 40 64

Neem contact op

Contact secretariaat

Postadres: Caroline Durieux mediators

T.a.v. Mediatorsvereniging Haaglanden

Laan van Nieuw Oost-Indië 131c

2593 BM Den Haag

Mailadres: info@mediatorsvereniginghaaglanden.nl

Nieuwsbrief

Onze leden krijgen minimaal vier maal per jaar een nieuwsbrief gekoppeld aan de uitnodiging voor de studiedagen en workshops.

Contactformulier

Heb je een vraag, vul dan het formulier in…

Kom kennismaken bij een van onze workshops!

Vul hieronder je mailadres in om een uitnodiging te ontvangen.